BAŞAKŞEHİR`DEN DOĞA KOLEJİNE NAZİK ZİYARET

BAŞAKŞEHİR`DEN DOĞA KOLEJİNE NAZİK ZİYARET

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, kendileri gibi özel okul yönetimlerine yönelik başlattığı ziyaretlere devam etti...

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Halkla İlişkiler Sorumlusu Fikriye Gülverin ve İdari İşler Sorumlusu Ömer Sayın Çerkezköy Doğa Koleji?ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Doğa Koleji Çerkezköy Okulları İlkokul Müdürü Hüseyin Daş, Orta Okul Müdürü Özgür Babaoğlu ve Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç hazır bulundu.

BU KEZ DOĞA KOLEJİ`Nİ ZİYARET ETTİLER

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy`deki özel okulları ziyaret eden Başakşehir Okulları Genel Müdürü Demirbaş bu kez Doğa Koleji`ni ziyaret etti. Demirbaş ve beraberindeki Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülverin ile İdari İşler Sorumlusu Sayın`ın,  yaptığı ziyarette eğitim sistemi ve öğrenciyi hayata iyi bir birey olarak yetiştirmenin gerekleri üzerine Doğa Koleji yetkilileri Daş, Babaoğlu ve Dalgıç sohbet etti.

Doğa Koleji yöneticileri ile Başakşehir Okulları`nın devam eden kampüsü, bulunduğu konumu hakkında da bilgi alışverişinde bulunan Genel Müdürü Demirbaş, kendilerini kabul eden Doğa Koleji yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Doğa Koleji Yönetimi ise en kısa zamanda kendilerinin Başakşehir Okulları`na de ziyarette bulunacaklarını dile getirdi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR