BAŞAKŞEHİR`İN ÖĞRENCİLERİ SPORDA ZİRVEDE

BAŞAKŞEHİR`İN ÖĞRENCİLERİ SPORDA ZİRVEDE

Başakşehir Okulları eğitim alanındaki başarılarını sporda da sürdürüyor. Okul öğrencileri voleybol da kızlarda yarı final, erkekler de 3`üncülük elde ederken masa tenisinde finale yükseldi, bilek güreşinde Tekirdağ 1`incisi oldu.

Başakşehir Okulları eğitimin yanında sporda da başarılı sonuçlar alıyor.

Tekirdağ genelinde yapılan spor müsabakalarında Başakşehir Okulları birbirinden başarılı sonuçlar elde etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çakıcı antrenörlüğünde spor müsabakalarına katılan Başakşehir Okulları Yıldız Kız Voleybol Takımı Tekirdağ?da yarı finale yükselirken, Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Çorlu`da yapılan finallerde İl 3`üncüsü oldu. Yine Başakşehir Okulları, Tekirdağ Okullararası Masa Tenisi Turnuvası`nda Yıldız Kızlar kategorisinde yarı finale yükseldi. Tekirdağ Okullararası Bilek Güreşi müsabakalarında ise Başakşehir Okulları, yıldız kızlar kategorisinde Merve Nur Acar (50 kg), Melike Nur

 Acar (45 kg) Tekirdağ İl 1`incisi oldu.

SPORA ÖNEM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Okul öncesi ve okul çağında spora yönlendirilen çocukların başarısının toplumsal verimliliği de doğrudan etkilemekte olduğuna inanarak hareket ettiklerini ifade eden Başakşehir Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çaçıkıcı, Başakşehir Okulları olarak spora önem vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI