Tarih: 14.02.2019 02:13

DEMEGOJİK İLLİZYONUN TUTMADI!

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Basın Press, adı altında kimliğini gizleyerek sosyal medya hesabından Belediye Propagandası yapan, `Belediye Maaşlısı` şahıs cami duvarına tükürdü!

BAKIN NELER YAZMIŞ!

Geçtiğimiz günlerde Trakya Flaş Haber yazarı Abdulhamit Albez`in "Belediyede para yok para" başlığı ile gündeme taşıdığı ihtiyaç sahiplerine belediyenin `her gün (haftanın 6 günü) iki öğün sıcak yemek hizmeti`nin 31 Aralık 2018`de kesilmesi bizim Belediye Maaşlısı `Basın Press` tarafından öve öve bitirilememiş. İşte bu paralı askerin yaptığı demegojik illizyonu! Bakın neler yazmış 9 Şubat 2018`de: `Çerkezköy`de kimse yatağa aç girmeyecek` diyen Vahap Akay vaadini gerçekleştiriyor. Çerkezköy Belediyesi ilçemiz genelinde bakıma muhtaç, yaşlı, dul, engelli, kimsesiz sahipsiz insanlarımızın umudu oldu. Hayata geçirdiği sıcak yemek uygulaması ile haftanın 6 günü iki öğün 3 çeşit yemeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine sefer tası ile ulaştırıyor. Bu uygulamayı görünce seçim döneminde Belediye Başkan Adayı olan bir sözü aklıma geldi. O zaman meydanlarda, `Bizim dönemimizde Çerkezköy`de kimse yatağa aç girmeyecek` diyen Vahap Akay bir vaadini daha gerçekleştirdi. Bu güzel hizmet için başta Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun."

SORULARA CEVAP VEREMEYİNCE MİKSER GÖREVİ ÜSTLENDİ!

Paralı asker Bay Press`in Başkanı Vahap Akay, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in yazısında yönelttiği sorularına yanıt veremeyince, bir mikser devreye girdi. İşte o mikser, paralı asker Bay Press!.

BU SORULARI YANITLA BAY MİKSER!

Şimdi soruyoruz, sayıları 300`e yaklaşan bu garip grebanın yemeği neden kesildi?  2018 şubat ayında başlayıp 31 Aralık 2018 tarihinde sonlandırılan sıcak yemek hizmeti, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminin neresinde? "Bizim dönemimizde Çerkezköy`de kimse yatağa aç girmeyecek" sözü 11 aylık bir uygulamayla nasıl gerçekleştirilmiş oluyor?  Seçime kadar bu insanlara ölmeyin mi dediniz? Yılbaşına kadar değil de, yapılacağı 5 yıl öncesinden bilinen 2019  Mart Yerel Seçimi`ne kadar ihale yapılamaz mıydı? Hadi olmadı, gaf yapıldı, yılbaşından sonra üç aylık doğrudan temin yöntemiyle ihtiyaç sahiplerinin yemekleri temin edilemez miydi?

ALLAHTAN KORKMAZ ALLAH RAZI OLSUN DER!

5 yıllık dönemin sadece 11 ayında gerçekleştirilen bir vaad için, kimliğini gizleyerek, insanları aldatarak, garip gurebanın üzerinden de demegoji yapan Bay Press`in artık pejmurde paylaşımlarının itibarı kalmadı!  "Bir vaadini de gerçekleştiren Belediye Başkanı Vahap Akay`dan Allah razı olsun" diyerek nasıl bir duygu yaşadığı bilinmeyen Bay Press, şimdi bu sorulara yanıt versin! Trakya Flaş Haber, bundan sonra Bay Press`i deşifre edecek!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —