PROTOKOL BAYRAMLAŞMASINDA İKRAMLAR DUDAK UÇUKLATTI

PROTOKOL BAYRAMLAŞMASINDA İKRAMLAR DUDAK UÇUKLATTI

Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz Ramazan Bayrmı`nda düzenlenmeyen Protokol Bayramlaşması`nın geçen yıl yapılanının bedelinin 19 bin TL olduğu ortaya çıktı!

Çerkezköy Belediyesi`nde Denetim Komisyonu tarafından yapılan incelemelerin ardından ilginç rakamlar yansımaya başladı. Temmuz Ayı Meclis Toplantası`nda konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denetim Komisyonu Üyesi, Adem İçli, bayramlaşma faturalarının çok ağır olmasından yakınırken, bu faturanın 19 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Her yıl Çerkezköy`de Protokol Bayramlaşması yapılırken, bu bayramlaşma nedeniyle Çerkezköy Belediyesi`nin davetlilere sunduğu şeker, çikolata, meyve suyu, kurabiye gibi ikramların faturası dudak uçuklattı. Dün yapılan Çerkezköy Belediye Meclisi`nde görüşülen 2019 yılı Denetim Raporu`nda AK Partili Adem İçli`nin dakikalarca üzerinde durduğu `Bayramlaşma faturası` meğer geçtiğimiz yıl Ramazan Ayı`nda Çerkezköy Belediyesi önünde yapılan `Protokol Bayramlaşması` için verilen ikramların bedeliymiş. Israrla, firma ismi ve fiyat açıklamayan Adem İçli`nin Meclis`te, "Bu faturalar çok fazla, bunları kontrol edin." diye Başkan Akay`ı uyardığı faturanın tutarının peşine düşen Trakya Flaş Haber, inanılmaz rakamla karşılaştı.

BİR PROTOKOL BAYRAMLAŞMASININ BEDELİ İNANILMAZ BİR RAKAM

İddialara göre; 2019 yılı denetim raporuna da yansıyan fatura geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı`nda Çerkezköy Belediyesi önünde Kaymakam Atilla Selami Abban başta olmak üzere tüm şehir protokolünün katılarak, vatandaşla bayramlaştığı programının ikramları için 19 bin 350 TL artı KDV fatura ödendi. Belediyenin ödediği faturada bayramda ikram edilen, şeker, meyve suyu, kurabiye bulunuyor.



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK