YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, Çerkezköy?de yapılan ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer?in katıldığı Ar-Ge Merkezi açılışı yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 130. sayısı bu haftada her zamanki gününde yayımlandı. Yeni sayımızın manşetinde Çerkezköy?de açılışı yapılan AR-Ge Merkezi yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 130. sayısı yine dopdolu! Haftanın manşetinde, Tekirdağ Çerkezköy?de Mesleki Eğitim Ar-Ge Merkezi Açılış Töre­ni yer aldı. Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer de bu açılışa katıldı. Hizmete açılan Merkezin açılışında konuşan Bakan Yardımcısı Özer, 42 Ar-Ge merkezine şu ana kadar 23 milyon 170 bin lira destek sağlandığını açıkladı. Detaylar gazetenizde?

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu. Selma Vazo bu hafta röportajına ara verdi. Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde?



Anahtar Kelimeler: