OPERASYONA F-16`LAR DA DESTEK VERİYOR

OPERASYONA F-16`LAR DA DESTEK VERİYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri`nin Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Fırat`ın doğusuna yönelik düzenlediği askeri harekat üçüncü gününde de sürüyor.

Üçüncü gününe giren Barış Pınarı Harekatı`nda, Tel Abyad ve Rasulayn çevresindeki köyler teröristlerden temizlenmeye devam ediyor. Şu ana kadar 11 köy teröristlerden arındırıldı. 277 teröristin öldürüldüğü harekatta F-16`lar tarafından terör örgütüne ait çok sayıda docka da imha edildi.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Tel Abyad ve Resulayn`daki terör örgütü YPG/PKK hedeflerine obüs atışları yapılıyor. Harekatta etkisiz hale getirilen terörist sayısı 277`ye yükseldi.

F-16`LAR DOCKA VURDU

Terör örgütü YPG/PKK üyeleri ise Tel Abyad ilçe merkezi batısı ve doğusunda, TSK`ye ait SİHA`ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını engellemek için lastik ve mazot yakıyor.

Yanan lastik ve mazot nedeniyle gökyüzünde siyah bulutların oluştuğu görüldü.

Ayrıca ilçenin güneybatısından da aralıklı olarak silah ve doçka sesleri geliyor. Öte yandan F-16 Savaş uçağı tarafından terör örgütü PKK/YPG/PYD`e ait bir docka mevzii vurularak yok edildi.

11 KÖY TERÖRDEN TEMİZLENDİ

Harekatta iki günde Tel Abyad ve Resulayn`da toplam 11 köy terörden arındırıldı. Tel Abyad`ın El Yabse, Tel Fander, Müşeyrfe, Dedat, Bir Aşık, Berzan, Cüdeyde, Gısas ve Hamidiye köyleri ile Resulayn`daki Kişto ve aşağı Kişto köyü YPG/PKK`lı teröristlerden temizlendi.

277 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, bu sabah yaptığı açıklamada, harekat kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 277 olduğunu açıkladı.

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?