Gündem

Gündem Haberleri

ESEFLE KINIYORUZ

ESEFLE KINIYORUZ

Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar geçtiğimiz günlerde Ayasofya`nın bahçesinde bale yapılmasına tepki gösterirken böyle konuştu.

Ayasofya`nın bahçesinde yapılan bale gösterisi tepki çekti. Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde yazılı, görsel ve sosyal medyada yer alan hiç tasvip edemeyeceğimiz Ayasofya da bale figürü sergileyen kendini bilmez bir takım kimselerin bu davranışını Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği olarak esefle kınıyoruz."dedi.

YENİDEN CAMİ OLMALI

Metin açıklamasında şunlara yer verdi: "Ayasofya Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han`ın İstanbul`un fethinin simgesi haline getirdiği Ayasofya Camisi her ne kadar günümüzde müze olarak kullanılsa da gerçekte Fatih Sultan Mehmet vakfı  adına `Türberet, Muvakkithane ve Medreseden oluşan Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi` adına tapuludur. Hükümet yetkililerimize Ayasofya`nın yeniden Camii olarak Müslüman halkımızın hizmetine sunulması için gerekli adımları atmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Ve açık yüreklilikle belirtiyoruz ki, milli ve manevi değerleri savunan, önce ahlak ve maneviyat çizgisinden hiç bir zaman şaşmayan aziz milletimizle en kısa zamanda Ayasofya Camii ibadete açılacak ve burada kılınacak ilk Cuma Namazı ile zincirlerini kılarak, bağımsızlığına kavuşacaktır."



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR