ÇETİN GÜVENLİK `DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJELERİ` TANITIM PROGRAMINA KATILDI

ÇETİN GÜVENLİK `DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJELERİ` TANITIM PROGRAMINA KATILDI

EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı`nca Ankara`da düzenlenen Dijital Dönüşüm Projeleri Tanıtım Programı`na GÜSOD üyesi Çetin Güvenlik`te katıldı.

Çetin Group`un ilk firması Çetin Güvenlik, dün Ankara`da Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığ`nca düzenlenen Dijital Dönüşüm Projeleri Tanıtım Programı`na katıldı. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`de hazır bulunduğu programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PATPİS hakkında bilgi verdi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`nde (ÇOSB) merkezi bulunan Çetin Group şemsiyesi altında faaliyetlerini sürdüren, 20 yılı aşkın tecrübesiyle, bir çok sektöre `özel güvenlik hizmeti` veren Çetin Güvenlik, EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı`nca Ankara Bilkent Otel`de düzenlenen Dijital Dönüşüm Projeleri Tanıtım Programı`na katıldı. GÜSOD (Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği) üyesi az sayıda özel güvenlik hizmeti veren firmanın katıldığı programda Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de hazır bulundu. Programda, Patlayıcı ve Silah Bilgi Sistemi (PATBİS) hakkında firmalara yönelik bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de bir araya gelerek, bir süre görüştü.

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR