ÇAĞLAR BÜTÜN: HER GÜNÜMÜZ ÇETREFİLLİ GEÇMEKTEDİR

ÇAĞLAR BÜTÜN: HER GÜNÜMÜZ ÇETREFİLLİ GEÇMEKTEDİR

Dünyayı etkileyen korona virüsü nedeniyle bir açıklamada bulunan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, "Ülke olarak her günümüz sıkıntı her günümüz çetrefilli geçmektedir." ifadelerini kullandı.

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, "Malumunuz olduğu üzere dünyayı zor durumda bırakan Korona virüsü sebebiyle sıkıntılı günler geçirmekteyiz. Ülke olarak her günümüz sıkıntı her günümüz çetrefilli geçmektedir."dedi.

SABIRLAR DİLİYORUZ

Yazılı bir basın açıklaması yapan Bütün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaşanan salgın sebebiyle yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve görünen odur ki Vatandaşlarımızın kendilerini izole etmemesi durumunda bu sayı artmaya devam edecektir. Salgın sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, Hastalarımıza acil şifalar, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyoruz."

DÜNYAYA ÖRNEK OLMUŞTUR

Bu günlerin geçeceğini vurgulayan Bütün, "Elbette bu günler geride kalacak, Hayat kaldığı yerden devam edecektir. Biraz sabır göstererek Allah`a tevekkül ederek, aydınlık günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır. Türk Milleti ve Devleti bu işinde üstesinden gelmeye muvaffaktır ve en az kayıpla bugünleri atlatacaktır.  Kötü günlerde kendine yakışanı yapan milletimizin vefakâr tavrı ve yardımseverliği tekrardan Dünyaya örnek olmuştur."diye konuştu.

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK

Bütün, Milli Dayanışma Kampanyası`na da değindiği açıklamasında şunları kaydetti: "Türk Devleti tüm kademeleri ve tüm imkanları ile görevinin başındadır. Vatandaşına maddi ve manevi tüm imkanları salgının ilk günlerinde seferber eden dünyadaki nadir ülkelerden olan Türkiye Cumhuriyeti`nin bir ferdi olmaktan ne kadar gurur duysak azdır. Elbette her zaman olduğu gibi çatlak sesler çıkmaktadır, biz onlara kızmıyoruz onların fıtratları o şekildedir, ne anlatsak anlamayacaklar ne söylesek dinlemeyeceklerdir. Milletimizin ihtiyaçlarını karşılamak kimseyi mağdur etmemek adına, tek havuz altında toplanması amacıyla başlatılan Milli dayanışma kampanyasına her Türk vatandaşı gibi MHP olarak liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey`in nezdinde destek vermekteyiz. Her ne kadar bu kampanyaya milletimiz Büyük bir destek verse de bir o kadarda köstek olmak için kıvrananlar vardır. milletçe kenetlendiğimiz bugünlerde kimse gaflete düşmemelidir."

BELEDİYE ÇALIŞMALARI...

Açıklamasında belediye çalışmalarına da değinen Bütün, "Ayrıca, Büyükşehir ve Kapaklı belediyeleri imkanları doğrultusunda korona virüsü ile mücadele kapsamında Kapaklı halkı için görevlerini yerine getirmeye Çalışmaları memnuniyet verici olduğunu belirtmek isteriz. Bu kapsamda Tüm kamu personelimiz görevlerini adanmışlıkla yerine getirmektedir."dedi.

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Bütün sözlerini şöyle tamamladı: "Bu vesile ile Görevlerini kısıtlı ortamlarda yerine getirmeye çalışan Sağlık çalışanlarımıza, Kolluk kuvvetlerimize, Belediye çalışanlarımıza, Sosyal vefa gruplarımıza, Basın mensuplarımıza, STK larımıza, Ülkü ocaklarımıza ve kendilerini izole eden vatandaşlarımıza Teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bir kez daha Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum." 



Anahtar Kelimeler:

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI