AŞEVİNDEN HAZIRLANAN YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR

AŞEVİNDEN HAZIRLANAN YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR

Süleymanpaşa`da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her gün kendi bünyesindeki Aşevi?nde hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her gün kendi bünyesindeki Aşevi?nde hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

GÜNLÜK 850 KİŞİYE ULAŞIYOR

Yapılan araştırmalar sonucunda evinde sıcak yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını gidererek yanında olmayı amaçlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, günlük 850 kişiye hizmet veriyor.

HER GÜN 4 ÇEŞİT YEMEK HAZIRLANIYOR

Günün ilk ışıkları ile birlikte Aşevi?nde hijyenik bir ortamda alanında uzman personeller tarafından birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlıklarına başlayan ekipler, öğle saatleri itibari ile 4 çeşit yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazır hale getiriyor.

TADIM TESTLERİNDEN GEÇİRİLİP YOLA ÇIKIYOR

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tadım testlerinden de geçirilen yemekler sefer taslarına yerleştirilip ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkıyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN KAPILARINA KADAR ULAŞTIRILIYOR

Güler yüzlü personelleri ile hasta, yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarına kadar götürülen yemekler gönülleri fethediyor.

GÖNÜL SOFRALARI?NIN TÜM YEMEKLERİ DE AŞEVİNDEN

Ramazan ayında her gün ayrı bir mahallede Gönül Sofraları adı ile gerçekleştirilen iftarların da tüm yemeklerini hazırlayıp masaya kadar sunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi, hazırladığı yemekler ile on binlerce Süleymanpaşalının sofralarına ulaşıyor.

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL