Gündem

Gündem Haberleri

AKRABAMISINIZ DİYE SORUYORLAR...

AKRABAMISINIZ DİYE SORUYORLAR...

Kapaklı Belediye Bakanı Mustafa Çetin ile Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin TBMM Başkanı Mustafa Şentop`un katılımıyla yapılan okul açılış törenlerinde bir araya gelince, herkesin sorduğu soruyu sorduk!

Soy isimleri `Çetin` olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ilk kez bir arada objektiflerimize yansıdı. İki Çetin`i yan yana bulunca, bir taraftan denklanşörümüze bastık, bir taraftan ise herkesin sorduğu soruyu sorduk.

İKİ ÇETİN YAN YANA...

31 Mart Yerel Seçimleri`nde 20 yılı aşkın siyasi yaşamını Kapaklı Belediye Başkanlığı ile süsleyen Mustafa Çetin, "Akrabalık var mı diye soruyorlar mı?" sorumuza "Her zaman" diye cevap vererek, sık sık hayırseverliği ile tanınan Çerkezköy`e bir Fen Lisesi yaptıran Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile akraba olup olmadıkları sorusuyla karşılaştığını söyledi. Mustafa Çetin, "Akraba olduğumuzu sanıyorlar."dedi. Bu şekilde soranlara, "Allah göstermesin" diye yanıt verdiğini söyleyerek espriyi patlatan Başkan Mustafa Çetin ile Ahmet Çetin`in uzun süre katıla katıla güldü. Çetin, kısa süren muhabbeti, başarılı işadamı Ahmet Çetin ile aynı soy ismi taşımaktan mutlu olduğunu belirterek noktaladı.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR