Politika

Politika Haberleri

ACI HABERLER YÜREKLERİMİZİ YAKTI

ACI HABERLER YÜREKLERİMİZİ YAKTI

SP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan, İdlib`deki hain saldırının ardından başsağlığı yayımladı.

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan, İdlib`deki hain saldırıda şehit ve yaralı olan Mehmetçik için açıklamada bulundu.

İdlib`de 36 askerimizin şehit düştüğü rejim saldırısının ardından Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan, "Bu millet her zorluğu birlik ve beraberlikle aşabilecek güçtedir." açıklamasında bulundu.   Gündoğan, İdlib`de şehit olan Türk askerlerine ilişkin baş sağlığı mesajı yayımladı.

BU MİLLET HER ZORLUĞU BİRLİK BERABERLİKLE AŞABİLECEK GÜÇTEDİR

Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gürdoğan, şunları kaydetti:  "Böylesine mübarek bir gecede, Regaip Kandilinde, İdlib`deki Rusya destekli Esed rejim askerlerinin hain saldırı sebebiyle gelen acı haberler yüreklerimizi yakmıştır. Başta Tekirdağlı kardeşlerimiz olmak üzere tüm Şehitlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerine Sabr-ı cemil, yaralı gazi askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Bu millet her zorluğu birlik beraberlikle aşabilecek güçtedir. Milletimizin başı sağolsun. Şu an harekat halinde olan kahraman ordumuzu Rabbim muhafaza ve muzaffer eylesin. Zulüm mutlaka hüsrana uğrayacaktır"



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK