Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

ZAFERİN 104. YILI

ZAFERİN 104. YILI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. yılı dolayısıyla mesaj yayınladığı mesajında, "Çanakkale Zaferinin, milletin tarih boyunca kazandığı en önemli zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan birisi"dedi.

Milletin yüksek irade ve sarsılmaz inancıyla kazandığı Çanakkale Zaferi, hem milli tarihi, hem de dünya tarihini yeniden şekillendirdiğini söyleyen Yıldırım mesajında şunlara yer verdi:
"Çanakkale zaferi, tarihte eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden önemli bir adımdır. Bu bakımdan Çanakkale, aziz milletimiz için olduğu kadar, bağımsızlık mücadelesi veren bütün milletler ve insanlık alemi için de bir kurtuluş rehberi olmuştur. Bizler millet olma bilinciyle, en güç koşullarda bile "Çanakkale Geçilmez" dedirten sağlam bir bilinç ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurumuzu her daim canlı tutacak ve yücelteceğiz."


 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI