VALİ AZİZ YILDIRIM GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BAYRAMLAŞTI

VALİ AZİZ YILDIRIM GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı`nın ilk gününde polis ve jandarma personeliyle bayramlaşırken, güvenlik güçlerine tavsiyelerde bulunan bir de konuşma yaptı.

Tekirdağ Valisi  Aziz Yıldırım, İl Jandarma Komutanlığında görevli personelle ve askerlik görevini ifa etmekte olan erlerle bayramlaştı.

BU BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ

Kurban Bayramı ziyareti sırasında konuşan  Vali Yıldırım, ?Sizlerin nezdinde komutanlarınızın huzurunda hepinizi tebrik ediyorum, iyi ki varsınız. Sizler, var oldukça Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımız, kendilerini her zaman daha çok güvende hissedecektir. O yüzden sizlerin yaptığı görev çok önemli, çok kutsaldır. Bundan sonraki yapacağınız görevler, ister kamu görevi olsun, ister özel hayatınızdaki kendi işiniz olsun hepsi bir kamu görevidir, hepsi bu vatanın milletin istikbali ve istiklali içindir. Bu vatanı bizden öncekilerden aldığımız bir miras olarak görmeliyiz. Gücümüzün yettiğince çalışarak bu vatanı milleti daha iyi yere götürerek bu bayrağı daha yükseklere taşıyabilmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bunun sizler tarafından da böyle idrak edildiğine inancım tamdır. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?