YA İSTİFA ETSİNLER YA YARGILANSINLAR!

YA İSTİFA ETSİNLER YA YARGILANSINLAR!

Çerkezköy Belediyesi`ne bağlı Personel A.Ş`nin yönetim kurulu üyesi yapılan İlknur Camcı`yı da işaret eden CHP Tekirdağ Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Duran, işte böyle konuştu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin aylar öncesinde gündeme taşıdığı ve bugünlerde Türkiye`nin gündemine oturan Belediye şirketlerine yapılan atamalarla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu`nun çıkışı fitili ateşledi. CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Duran, Çerkezköy Belediye Personel A.Ş`nin yönetim kurulu üyesi olan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı`nın eşi İlknur Camcı`nın da aralarında bulunduğu kişilerin istifasını ya da yargılanmasını istedi.

DERHAL İSTİFA ETMELİDİR

Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: "Son günlerin önemli gündem maddesi hakkında ben de görüş belitmek isterim. Devlette ve belediyelerde şirket ve diğer iştiraklerinden eş, dost, akraba, partili, eski ilçe başkanı, şimdiki ilçe başkanının eşi gibi vasıfları sayesinde liyakatı sorgulanmadan kimlere kamu kaynakları aktarılıyorsa, o parti bu parti gözetilmeksizin derhal istifa etmelidir. Ya da yargılanmalı."

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ