AYGUN: ?VATANDAŞLAR KÖYÜN MİNARESİNE ÇIKARAK İLETİŞİM KURUYOR?

AYGUN: ?VATANDAŞLAR KÖYÜN MİNARESİNE ÇIKARAK İLETİŞİM KURUYOR?

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun Emiryakup köyünde cep telefonu hatlarının yetersizliği sebebiyle yanıtlanması istemiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu soru önergesi verdi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun Emiryakup köyünde cep telefonu hatlarının yetersizliği sebebiyle yanıtlanması istemiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu soru önergesi verdi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun yaptığı açıklamada;

?Tekirdağ?da şehir merkezine 45 Hayrabolu ilçesine de 25 kilometre mesafede bulunan ve 400 nüfuslu Emiryakup köyünde cep telefonu hatlarının yetersizliği vatandaşları mağdur ediyor. Bu nedenle önemli görüşmelerini yapamayan ve acil durumlarda sıkıntı yaşayan vatandaşlar ya köyün yüksek tepelerine ya da köyün minaresine çıkarak iletişim kuruyor. Birçok köylü de evlerine çektirdiği kablolu internetten Wi Fi aracılığı ile haberleşmelerini sağlıyor.

Bu bağlamda; şirketlerinin temsilcileri ile görüşerek, Emiryakup köyündeki şebeke sorununu gidermek için baz istasyonu kurulmasını sağlayacak mısınız?

Köyün iletişim sıkıntısının giderilmesi için ne gibi önlemler alacaksınız??



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK