AYGUN BASIN TOPLANTISINDA ÇİFTÇİNİN HAKKINI SORDU

AYGUN BASIN TOPLANTISINDA ÇİFTÇİNİN HAKKINI SORDU

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun bugün düzenlediği basın toplantısında bakanlığın geciktirdiği ödemelerden bahsetti.

CHP Milletvekili Özcan Aygun bugün düzenlediği basın toplantısında çiftçiye verilen vaatlerin yerine getirilmemesine dikkat çekti ve bakanlığı bu konuda uyardı.

"ÇİFTÇİMİZ BAYRAMA BEŞ PARASIZ GİRİYOR"

Aygün yaptığı konuşmada; "Ramazan Bayramı?na 4 gün kala Bakanlığın çiftçiye yapmadığı ödemeler konusunda uyarıda bulunmak üzere bu basın toplantısını düzenlemiş bulunmaktayım.Kuru soğan, buğday, arpa, domates, domates konservesi, patates, baklagiller, pirinç ve ayçiçekte sıfır gümrüklü ithal kararları, çiftçiyi zora sokmuştur. Geçinemez hale gelen çiftçi; üretimden çekildikçe, mutfaktaki yangın da büyümektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çiftçilerimize her zaman olduğu gibi müjde vermişti. Güya Tarımsal desteklerin tamamı ödenecekti. Nisan geçti, Mayıs bitti, Ramazan Bayramı?na gireceğiz, çiftçi uma uma,döndü sarı muma! Çiftçimiz bayrama beş parasız giriyor. Çiftçimizi çocuğuna, torununa bayram harçlığı veremeyecek mi? Ne hazindir!" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?