HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

CHP ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI`NDAN GERİ VİTES!

CHP ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI`NDAN GERİ VİTES!

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan ve kızının bulunduğu paylaşımı sosyal medya hesabından sildi.

Ak Partililer`in sert tepki gösterdiği `Kadeh` ve `Zındık` tartışmasında geri adım atan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, paylaşımını sildi.  Dönmez, dün gece yaptığı paylaşımı bugün öğlenden sonra silerken, yerine Vahap Akay paylaşımlarında bulunması dikkat çekti.

NELER OLMUŞTU

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ile AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı arasında dün gece tansiyon hayli yükselmişti. Önce "Kadeh" sonrasında ise Emine Erdoğan`ın fotoğrafını paylaşarak, "Zındık" suçlaması yapan CHP İlçe Başkanı Dönmez`e, AK Partililer`den "Kanunu hakkımızı kullanacağız" tepkisi gelmişti. Gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök de hararetli tartışmaya katılarak, "Kendisini eleştiren insanlara `Zındık` diyebilecek kadar ahlaksızlaşmak ancak Kemal Kılıçdaroğlu`nun ilçe başkanına yakışır." ifadelerini kullanmıştı. Ayfer Dönmez, 1 Mayıs kutlaması sırasında yaptığı "Selâm olsun, tohumu tarlaya atana. Selâm olsun, fabrikada makinayı çalıştırana. Saray`da bin liralık kadeh tutanların değil, madende kömür taşımaktan elleri nasır tutanların bayramı kutlu olsun." paylaşımın ardından gelen tepkilere, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan ve kızının bulunduğu bir fotoğrafı paylaşarak, 1 Mayıs ile ilgili kadeh tanımlamama söylemediğini bırakmayan zındıklara ithaf olunur... Alın size kadeh... Hem de altın varaklı..." demişti. AK Partililer`den gelen tepkiler üzerine Ayfer Dönmez, bugün öğleden sonra paylaşımını kaldırdı. Dönmez`in daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın çalışmalarından fotoğraflar paylaştığı görüldü.

İŞTE SİLİNEN O PAYLAŞIM



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI