HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BU HAMUR ÇOK SU KALDIRIR!

BU HAMUR ÇOK SU KALDIRIR!

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 1 Mayıs`ı kutlayayım derken, AK Parti`ye savaş açtı! AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, "Kendisini eleştiren insanlara `Zındık` diyebilecek kadar ahlaksızlaşmak ancak Kemal Kılıçdaroğlu`nun ilçe başkanına yakışır." de

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ile AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı arasında dün gece tansiyon hayli yükseldi. Önce "Kadeh" sonrasında ise Emine Erdoğan`ın fotoğrafını paylaşarak, "Zındık" suçlaması yapan CHP İlçe Başkanı Dönmez`e, AK Partililer`den "Kanunu hakkımızı kullanacağız" tepkisi geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök de hararetli tartışmaya katıldı.

HERŞEY DÖNMEZ`İN 1 MAYIS KUTLAMASI İLE BAŞLADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın geçtiğimiz ocak ayında yapılan İlçe Başkanlığı seçiminde destekleyerek, elinden tutup koltuğa oturmasını sağladı Ayfer Dönmez, dün gece adeta AK Parti`ye savaş ilan etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, "Selâm olsun, tohumu tarlaya atana. Selâm olsun, fabrikada makinayı çalıştırana. Saray`da bin liralık kadeh tutanların değil, madende kömür taşımaktan elleri nasır tutanların bayramı kutlu olsun." diyen Ayfer Dönmez`e AK Partililer sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE ODUR!

CHP İlçe Başkanı Dönmez`in, "Kadeh tutanlar" sözü dün gece yaşanan sosyal medya atışmalarının fitilini ateşledi. Dönmez`i ilk tepki Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi de olan AK Partili Adem İçli`den geldi. İçli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devrişin fikri neyse zikri de odur! Darbe sevicilerin temsilcisi 1 Mayıs`ı kutlayayım derken, `Kadeh` demiş! Dilimi sürçtü ki?" ifadelerine yer verdi. Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ise, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "İftira, kara propaganda, hakaret, tehdit, yalan dilinden kurtulup millet için yapıcı bir muhalefet yapmayı bekliyor bu ülke sizden..Umarım bir gün başarabilirsiniz!!!"

ZINDIKLAR...

1 Mayıs İşçi Bayramı için yaptığı basın açıklamasındaki sözleri nedeniyle AK Partililer`den gelen tepkililere CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, sosyal paylaşım sayfası üzerinden cevap verdi. Dönmez, facebook hesabından yaptığı paylaşımda, bu kez bir adım ileri giderek AK Partililer`e `Zındık` suçlaması yaptı. Sosyal Medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan ve kızının fotoğrafını paylaşan Ayfer Dönmez, "1 Mayıs ile ilgili kadeh tanımlamama söylemediğini bırakmayan zındıklara ithaf olunur... Alın size kadeh... Hem de altın varaklı..." ifadelerini de ekledi. Emine Erdoğan`ın oturduğu masana önünde duran bardağı, `kadeh` ve altın varaklı kadeh diye nitelendiren Ayfer Dönmez`e AK Partililer`den yoğun tepki geldi.

TANSİYON YÜKSELDİ...

Ayfer Dönmez`in `Zındık` suçlamasını kullandığı paylaşımının altına AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Ercan Bulduk, Erdem Amiş, Ömer Eroğlu gibi isimler yorum yaparak, tepki gösterdi. Türkçe`de `Dinsiz` anlamına gelen `Zındık` suçlamasına içerleyen AK Partililer`den de sert karşılıklar verildiği Ayfer Dönmez için İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Ercan Bulduk`un, kanunu haklarını da kullanacaklarını yazması dikkat çekti.

"ANCAK KEMAL KILIÇDAROĞLU`NUN İLÇE BAŞKANINA YAKIŞIR"

Dönmez`in tansiyonu yükselten paylaşımının ardından AK Partililer ile CHP`liler birbirlerine facebook sayfası üzerinde laf yetiştirirken, gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`te `Zındık` suçlamasına tepki gösterdi. Kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Kök, "Kendisini eleştiren insanlara `Zındık` diyebilecek kadar ahlaksızlaşmak ancak Kemal Kılıçdaroğlu`nun ilçe başkanına yakışır." ifadelerini kullandı.

Dün gece başlayan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ile AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı arasında tansiyonu yükselten `Kadeh` ve `Zındık` tartışmasının sonunun nereye varacağı merak konusu oldu.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI