HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

28. SAYIMIZ BUGÜN ÇIKTI!

28. SAYIMIZ BUGÜN ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`ndeki ruhsat dolandırıcılığındaki yeni gelişme yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündem haberleriyle yeni sayısını çıkardı. Bu hafta gündemde geçen haftanın devamı olan Çerkezköy Belediyesi`ndeki dolandırıcılık var. Olayla ilgili son iddialar olayın taraflarından müteahhitler bulunuyor.

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan dolandırıcılık olayındaki dosya sayısı 50`ye yükselirken, söz konusu dosyaların sahipleri bir paraları ödüyor. Aldıkları ruhsatların ödemelerine ilişkin makbuzlar sahte çıkınca, müteahhitler yeniden ödemelerde bulunuyor. Ödeme yapan bazı müteahhitlerin `İkinci kez ödediğini iddia ederek` avukatlardan ne yapacaklarını sordukları belirtiliyor. 

Bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. Tam 5 yazarımız, farklı konularda yazmaya devam ediyor.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI