AVSEDER DERNEĞİ ÇERKEZKÖY`DE İFTAR VERDİ.

AVSEDER DERNEĞİ ÇERKEZKÖY`DE İFTAR VERDİ.

Tekirdağ`da yeni kurulan AVSEDER Derneği ilk iftarını Çerkezköy`de bugün verdi.

AVSEDER (Avrupa Ülkeleri Sokak Çocukları Yaşlı Kimsesiz Dul Yetim Mülteci Mahkum Yakınlarını Koruma Yardımlaşma Kültür Derneği) Çerkezköy`de iftar programı düzenledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Çerkezköy Belediyesi arkasında Özcan Sokak üzerinde bu akşam düzenlenen iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı. AVSEDER Derneği Trakya Bölge Şube Başkanı Murat Danacı`nın ev sahipliği yaptığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar Kadir Gecesi`nde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Dernek Başkanı Danacı, "Öncelikle Belediye Başkanımız Vahap Akay`a, Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram`a, Ticaret Odası Başkanımız Süleyman Kozuva`ya,  İstanbul Başkanı Hüseyin Dayıoğlu`na, Başkan Yardımcısı, Emine Yılmaz`a, sanatçı birim başkanı Orhan Tüver`e  asil üye Mehmet Emin Bozaroğlu ve Abdullah Evcimik`e,  Çerkezköy Yönetimi,  Tekirdağ yönetimine, Denetleme Kurulu Başkanı Hacer Danacı`ya, Aleyna Danacı`ya, Başkan Yardımcısı Arife Özdemir`e,Tuğçe Aydın`a, Melih Kılıç`a, Kadın Kolları Başkanı Selda Tokuç`a ve  emeği geçen herkese teşekkürlerimizi  sunar hayırlı kandiller hayırlı bayramlar dilerim." dedi.

320 ÇOCUĞU GİYDİRDİK

 AVSEDER olarak kısa sürede büyük bir aile olduklarını dile getiren Danacı, "320 çocuğumuzu giydirdik yüzlerce erzak kolisi ve 112 mahkum yakını aileye maddi destek sağladık derneğimizin asıl amacı gönüllere dokunmak olacak her şeyin daha güzel olacağı günler için hep birlikte olacağız."diye konuştu. 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM