MİNİKLER AT ÇİFTLİĞİNDE!

MİNİKLER AT ÇİFTLİĞİNDE!

Marmaraereğlisi`nin Yaz Okulu öğrencileri at çiftliğinde unutulmaz bir gün yaşadı...

Marmaraereğlisi Belediyesi, Gençlik Merkezi Yaz Okulu?nda eğitim gören öğrencilere at çiftliği gezisi düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü?ne bağlı faaliyet gösteren; Gençlik Merkezi Yaz Okulu?nda eğitim-öğrenim gören çocuklar, sürpriz geziler kapsamında binicilik sporunu deneyimi için at çiftliğine götürüldü. Marmaraereğlisi Belediyesi?nin kendilerine tahsis edilen araçlarıyla at çiftliğine gelen minikler, midilli ve atları tanıma şansını yakaladılar.

Minik öğrenciler; öğretmenlerin gözetiminde ve at yetiştiricileri eşliğinde, at çiftliğini ve ağılları gezdi. Yakından gördükleri atlar hakkında bilgi sahibi olan çocukların onları severken duydukları mutluluk ve sevinç gözlerinden okundu.

ÇOCUKLAR ATA BİNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Gezinin sonunda at yetiştiricilerinin, çocuklara ata biniş kuralları ile at üstünde nasıl durulması gerektiği hakkında bilgiler verdi. Ardından çocuklar, tek tek ata binmenin heyecanını yaşadılar. Hayvan sevgisini aşılamak ve binicilik sporunu öğrenmelerini sağlamak için yapılan etkinlikte çocuklar ata binmenin mutluluğunu yaşayarak keyifli bir gün geçirdi.

SÜRPRİZ GEZİLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gençlik Merkezi Yaz Okulu kapsamında; sürpriz gezilere devam edileceğini belirten Marmaraereğlisi Belediye başkanı Hikmet Ata ??Yaz Okulumuzda, eğitim gören öğrencilerimize yönelik aktivitelerimiz devam edecek. Çocuklarımız; eğlenirken öğreniyor, kültürel, sportif ve sosyal açıdan kendilerini geliştiriyorlar. Öğrencilerimiz; bu etkinlik ile atların yaşam alanlarını gözlemleme imkanı bulup binicilik sporu hakkında da önemli bilgiler edindiler. Çocuklarımıza hem küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamış hem de öğretici ve eğlenceli bir aktivite sunmuş olduk.?? dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR