ATAMER SİLİVRİ?DE İNDİRAM ANLAŞMALARINA İMZA ATTI

 ATAMER SİLİVRİ?DE İNDİRAM ANLAŞMALARINA İMZA ATTI

ATAMER Göz Merkezi Silivri?de Muhtarlar Derneği ile indirim anlaşması imzaladı.

Çerkezköy?ün yeni sağlık merkezlerinden ATAMER Göz Merkezi`nde yüzde 15 ile 25 oranında değişen indirim anlaşmaları, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile STK?lar arasında devam ediyor.

Silivri Muhtarlar Derneği ile ATAMER Göz Merkezi arasında dernek üyesi muhtar ve ailelerinin faydalanacağı indirim anlaşması gerçekleştirildi. Anlaşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ile ATAMER Göz Merkezi Halkla İlişikler Koordinatörü Esra Güleç imzaladı. Protokol sırasında Silivrili Akören Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ergin, Kadıköy Mahallesi Mehmet Çiftlik, Çayırdere Mahallesi Doğan Bilgiç hazır bulundu. Anlaşma sonrası muhtarlara ve ailelerini sağlıklı yaşam dileyen Esra Güleç, ?ATAMER Sağlık Merkezi, her zaman yanınızda. Sağlıklı günler diliyorum.? dedi.

TEKSİF SENDİKASI İLE DE ANLAŞMA YAPILDI

Çerkezköy ATAMER Göz Merkezi Halkla İlişkiler Koordinatörü Esra Güleç, Silivrili muhtarların ardından TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şubesi ile de yapılan indirim anlaşmasına imza attı. TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, protokolün imzalanmasının ardından ATAMER Göz Merkezi?ne çalışmalarında başarılar dilerken, ?Üyelerimiz için hayırlı olsun.? dedi. ATAMER Göz Merkezi Halkla İlişkiler Koordinatörü Güleç, bu anlaşma sonrası sendika üyeleri ve birinci derecede ailelerinin sağlık hizmetlerinde indirimli yararlanacağını kaydederek, hayırlı olması dileğinde bulundu.