ATAMER GÖZ MERKEZİ KURUMSAL ANLAŞMALARA YENİLERİNİ EKLEDİ

ATAMER GÖZ MERKEZİ KURUMSAL ANLAŞMALARA YENİLERİNİ EKLEDİ

Çerkezköy`de yakın bir zamanda hizmete açılan Atamer Göz Merkezi, kurumsal indirim anlaşmalarının yelpazesini her geçen gün genişletiyor.

Çerkezköy Öztrak Caddesi`nde hizmet veren Atamer Göz Merkezi yönetimi, kurumları ziyaret ederek indirim protokolü imzalıyor.

Çerkezköy Atamer Göz Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Esra Güleç Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Fatma Derya Alan?ı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak`ı ziyaret ederek, kurumsal indirim protokolleri imzaladı. 

Atamer Göz Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Esra Güleç ilk ziyareti, SGK Tekirdağ İl Müdürü Fatma Derya Alan`a yaptı.  SGK çalışanları ve ailelerinin faydalanabileceği kurumsal indirim anlaşması amzalayan SGK Müdürü Alan ve Güleç anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Güleç daha sonra Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi`ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Murat Koçak ile görüştü. Burada, Çerkezköy Atamer Göz Merkezi ile Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi arasında işbirliği anlaşması yapıldı. Yapılan protokol kapsamında üyeler ve aileleri  hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak.

Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, Halkla İlişkiler Müdürü Esra Güleç?i makamında ağırladı.  Koçak ve Güleç yapılan bu kurumsal indirim anlaşmasının hayırlı olmasını diledi.

 



ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI