Gündem

Gündem Haberleri

ATAK COMETIC DUBAİ`DE...

 ATAK COMETIC DUBAİ`DE...

Çetin Group bünyesinde üretimini sürdüren Atak COSMETIC, Duabi`de düzenlenen Beautyworld Middle East 2019 fuarına katılıyor. Dün başlayan fuar üç gün sürecek.

Her yıl düzenlenen Beautyworld Middle East 2019 Dubai, Kozmetik ve Bakım Ürünleri Fuarı, 15-16-17 Nisan`da dünya ticaret merkezinde yapılıyor.

BEAUTYWORLD MİDDLE EAST DUBAİ

Her türlü parfümeri, kozmetik, sağlık, güzellik, ve kişisel bakım ile ev bakım ve temizlik ürünlerinin sergilenebildiği ve kendi alanında dünyanın en önemli ikinci etkinliği konumundaki Beautyworld Middle East Dubai Uluslararası Kozmetik ve Bakım Ürünleri Fuarı 15-17 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.

60 ÜLKEYE İHRACAAT YAPIYOR

Dün başlayan fuara Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`nde (ÇOSB) faaliyetlerini sürdüren Çetin Group, Atak COSMETIC ile katılıyor.  Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`in de eşlik ettiği dünyanın 60 ülkesine Türkiye`den ihracat yapan Atak COSMETIC fuar ekibi stantta müşterilerin ilgisini çekiyor.  2005 yılında Çetin Group bünyesinde faaliyetlerine başlayan Atak COSMETIC üretiminin yüzde 80`ini yurt dışı yüzde 20`sini ise yurt içine yapıyor. Atak COSMETIC, 2018 yılında Dubai`de yeni şirketinin kurulumu için sözleşme imzaladı.

Beautyworld Middle East, kozmetik ve bakım ürünleri sektöründe, Ortadoğu`nun en büyük uluslararası ticaret fuarı olma özelliğine sahip. Bu yıl 24`ncüs düzenlenen fuar, Ortadoğu kozmetik ve bakım ürünleri pazarına hitap ediyor.

 

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI