HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ATAK FARMA İKİ ÜRÜNÜYLE YARIŞMADA

ATAK FARMA İKİ ÜRÜNÜYLE YARIŞMADA

Güzellik, sağlık ve kişisel bakım alanında yılın en iyilerinin belirlendiği geleneksel 7. Watsons Ödülleri Yarışması`na Atak Farma Kozmetik, iki ürünüyle katılıyor. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri için oylamalar odul.watsons.com.tr/de başladı.

Kozmetik ve kişisel bakımın ürünlerinde dünyanın önde gelen Watsons Ödülleri Yarışması`nın bu yılda başladı. Yarışmaya Çetin Group`ün kozmetik alanında dünyadaki yüzü Atak Farma Kozmetik, iki ürünüyle katılıyor.

Watsons Türkiye, geleneksel 7.Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ile en sevilen güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin `en iyilerini` belirlemeye devam ediyor. Tüketiciler tarafından büyük ilgi gören ve rekor oylamaların gerçekleştiği geleneksel Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri?nde bu yıl makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve kişisel bakım gibi 25 farklı kategoride 125 aday ürün yılın en iyisi olmak oy bekliyor.

ATAK KOZMETİK İKİ ÜRÜNÜYLE YARIŞMADA

Yarışmaya Çetin Group`un dünyanın 86 ülkesinde ürünleriyle öne çıkan Atak Farma Kozmetik de iki ürünüyle katılıyor. Atak Cosmetic, Watsons Ödülleri yarışmasına Prıvate Label olarak ürütelin Watsons Limon Kolonyası ve Flaman Go Vücut Spreyi ile yarışmada.

OY KULLANMAK İÇİN NE YAPMANIZ LAZIM

Atak Kozmetik`in de katıldığı 25 farklı kategoride düzenlenen yarışmada WATSONS LİMON KOLONYASI ve FLAM`N GO VÚCUT SPREYİ için Facebook,WATSONS.COM.TR ÜYELİĞİ ya da Watsons kart ile giriş yaparak internet üzerinden oy kullanabilirsiniz.

Her kategoride tek oy kullanımının olduğu Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Yarışması için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://odul.watsons.com.tr/

 

WATSONS ÖDÜLLERİ YARIŞMASI TANITIM VİDEOSU



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI