BAŞKAN HİKMET ATA, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN HİKMET ATA, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçede devam eden yol çalışmalarını inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçede devam eden yol çalışmalarını inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Hafta sonu, çalışmalarına ara vermeden devam eden Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini, Sultanköy Mahallesi?nde ziyaret eden Başkan Hikmet Ata, yol çalışmalarını inceledi. Büyük bir özveri ile çalışan personeli ile bir araya gelen Başkan Ata, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Marmaraereğlili hemşerileri ile sohbet etti.

MARMARAEREĞLİSİ?NDE GÜVENLİ YOLLAR İÇİN MESAİ SAATİ GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Marmaraereğlisi?nde bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Ata, ilçenin yollarını güvenli ve modern hale getirerek vatandaşlarına daha rahat ulaşım imkanı sunduklarını söyledi. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ??Sultanköy Mahallemizde planlanan bölgede ekiplerimiz sıcak asfalt serimlerini mesai saati gözetmeksizin gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürümüz ile bir araya gelerek bölgemizde gerçekleştireceğimiz çalışmaları inceledik ve planlamasını yaptık. İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin yanında, ilçemize yaz sezonunu geçirmek için gelen misafirlerimizin de güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi, tatilini huzurlu geçirmesi için ekipler büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyorlar.  Bu çalışmaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Marmarareğlisi?nde vatandaşlarımızın modern ve güvenli yollarda, konforlu bir ulaşım gerçekleştirmeleri için mesai harcamaya devam edeceğiz.?? dedi.

 

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM