Gündem

Gündem Haberleri

43 YILLIK TECRÜBE...

43 YILLIK TECRÜBE...

Kapaklı`nın ilk oto cam ve kilit servisinde tam 43 yıldır mesleğini icra eden Bayram Usta, sürücülere yılların tecrübesiyle hizmet veriyor...

Neredeyse yarım asırdır sanayide sürücülere hizmet veren Bayram Usta, Kapaklı`nın ilk oto cam ve kilit servisinde müşterilerine yılların tecrübesini sunuyor.
KAPAKLI`NIN İLK OTO CAM VE KİLİT SERVİSİ

Kapaklı?nın ilk oto cam ve kilit servisi açıldı. Asya Oto Cam ve Kilit Servisi merkezi kilit sistemi tamiri, cam kriko tamiri, sanrof  tamiri ve oto cam değişimi yapan Bayram Usta, 43 yıllık tecrübesini sürücülere sunuyor. Bayram Karamuk, uzun yıllardan beri mesleğini icra ederken, oğlu Mustafa Karamuk da tıpkı kendisi gibi yetiştiğini belirtti.  Asya Oto Cam ve Kilit Servisi`nde hizmet veren baba oğul Bayram Karamuk ve Mustafa Karamuk, Kapaklı`da oto cam ve kilit servisinin bulunmaması nedeniyle yoğun ilgi gördüklerini söyledi.

KASKOLU ARAÇLARA ÜCRETSİZ

Kaskolu araçların camlarını ücretsiz değiştirdiklerini belirten Bayram Karamuk, cam ve kilit yanı sıra fitil hizmeti de sunduklarını belirtti.  Asya Oto Cam ve Kilit Servisi Pınar Bulvarı Ravza Camii karşısında hizmet veriyor.

Servis Hizmetleri

Tel: 0532 644 5839



KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

BAŞKAN NALLAR: HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN, ŞEHRİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

SÜLEYMANPAŞA’DA ŞENLİKLERİN TARİHLERİ BELLİ OLDU