BU PAZAR `ZAMAN İÇİNDE HAYAT İZLERİ` OKUYABİLİRSİNİZ!

BU PAZAR `ZAMAN İÇİNDE HAYAT İZLERİ` OKUYABİLİRSİNİZ!

Gazeteci Asım Yavuz, denemelerden oluşan `Zaman İçinde Hayat İzleri` adlı ilk kitabını çıkardı. Sade bir dille yazılan kitap bir solukta okunup bitirilecek türden...

Kapaklı Yorum Gazetesi`nin İmtiyaz Sahibi, gazeteci Asim Yavuz, ?Zaman İçinde Hayat İzleri? adlı ilk kitabını gazeteci arkadaşlarıyla paylaştı. Gazeteci Yavuz, demelerden oluşan kitapla ilgili olarak "Aile üzerine ve sosyal içerikli bir kitap oldu. Okuyan herkese faydalı olmasını diliyorum."dedi.

Kitabının tanıtımı için Çerkezköy ve Kapaklı`daki gazetecilerle dün sabah kahvaltısında bir araya gelen gazeteci Asim Yavuz, ilk kitabının heyecanını yaşadı. Trakya Flaş Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez`in katıldığı `Zaman İçinde Hayat İzleri` adlı kitabın tanıtımında kısa bilgiler veren gazeteci Asim Yavuz, "4 ay gibi bir sürede kitabı hazırladım. Ancak daha önce gazete için yazdığım yazılardan da yararlandım. Bir çoğunda değişiklikler yaptım, eklemeler ve çıkarmalarda bulundum. Baskısı ve kitapçılardaki yerini alması 4 ay sürdü."dedi.

İKİNCİ KİTAP MÜJDESİ

Gazeteci kimliğinin kitabı yazarken öne çıktığını vurgulayan Asim Yavuz, "Sosyal meseleleri daha çok işlemeye gayret ettim. Aile ve sosyal konular denemelerime yansıdı."derken gazetecilerin kitapla ilgili sorularını da yanıtladı. Yavuz, "Yanlış ve hatalarımla ilgili eleştirilerinize açığım. Yazar eleştiriye açık olmalı. Çünkü hepimizin her zaman öğreneceği bir şeyler mutlaka vardır. "dedi. Yavuz, buluşmada ikinci kitabının da müjdesini verirken, "İkinci kitabımda deneme türü olacak."açıklamasında bulundu.

TÜM KİTAPÇILARDA BULABİLİRSİNİZ

Gazeteci Asim Yavuz`un, Cinius yayınlarından çıkan `Zaman İçinde Hayat İzleri` adlı kitabı tüm kitapçılarda satışa sunuldu. Yavuz, "Zaman İçinde Hayat İzleri, tüm kitapçılarda satışa çıkmış bulunuyor. Ayrıca kitap satışı gerçekleştiren dijital platformlar, web siteleri ve belli kitapçılarda bulabilirsiniz. Cinius Yayınevi fuarlara da katılan bir yayınevi. İnşallah TÜYAP gibi önemli bir fuarda biz de olacağız."diye konuştu.

Tanıtım programının sonunda gazeteci Asim Yavuz, meslektaşları için kitabını imzaladı.



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ