Tarih: 26.10.2019 13:14

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz mahallesinde kısa süre önce başlatılan asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı uzun yıllardır yol ve kaldırım düzenlemesinin yapılmadığı cadde ve sokaklarda yapılan düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek , devam eden yapım işiyle ilgili Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın`dan bilgi aldı.
Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük ile birlikte ziyaret ettiği Karadeniz Mahallesi`nde, mahalle sakinleriyle de fikir alışverişinde bulunan Başkan Cüneyt Yüksel, "Çok şükür havalar güzel gidiyor. Hal böyle olunca üst yapı çalışmalarımıza devam edebiliyoruz. Çetin kış şartları başlayana kadar da çalışmalarımız sürecek. Karadeniz mahallemizin atıl kalmış cadde ve sokaklarını sil baştan yenilediğimiz çalışmalarımız hızla devam ediyor. Vatandaşlarımız da durumdan son derece memnun. Planlamalarımızı yaparken, mahalle sakinlerimizin de talep ve önerilerini değerlendiriyoruz. Görevli ekiplerimize çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —