BULDUĞU PARAYI İZ SÜREREK SAHİBİNE TESLİM ETTİ

BULDUĞU PARAYI İZ SÜREREK SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Çerkezköy`de esnaflık yapan ve şu sıralarda da iş yeri kapalı olan Arif Kandemir, yolda bulduğu önemli bir miktardaki parayı, adeta iz sürerek sahibine teslim etti.

Çerkezköy`de esnaflık yapan Arif Kandemir, yolda bulduğu yüklü miktardaki parayı çevredeki kameraları izleyerek, düşüren kişiyi tespit edip parayı sahibine teslim etti. Kandemir, "Allah haram yemeyi nasip etmesin:"dedi.

LOKANTASININ İSMİ GİBİ GÖNLÜBOL ÇIKTI

Çerkezköy`de uzun yıllardır faaliyet gösteren Gönlübol Lokantası`nın sahibi Arif Kandemir, dün yolda önemli bir miktarda para buldu. Gazi Osman Paşa Mahallesi Efendioğlu Sokak üzerinde lastikle sarılmış kalın bir demet para bulan Arif Kandemir, ilk iş olarak sosyal medya hesabından bu durumu paylaştı. Bulduğu paranın miktarını belirtmeden facebook hesabından, "Yüklü miktarda yolda para buldum. Kaybeden ya da kaybedeni bilen bana ulaşsın." diye yazan Arif Kandemir, bununla da yetinmedi. Adeta paranın sahibinin izini süren Arif Kandemir, Efendiğioğlu Sokak`taki kameraları incelemeye aldı. Çevredeki esnaftan sokağa bakan kameraları tek tek kontrol eden Kandemir, sonunda parayı düşüren kişiyi tespit etti.

ALLAH HARAM YEMEYİ NASİP ETSİN

Güvenlik kameralarından parayı düşüren kişiyi tespit eden Arif Kandemir, daha sonra tanıyan kişiler vasıtasıyla telefonunu buldu. Bugün de telefonla ulaştığı kişiye parasını teslim eden Kandemir, yine sosyal medya hesabından parayı teslim ettiğini yazdı. Faceboook hesabından, "Bulduğum paranın sahibini bulup parasını teslim ettim. Allah haram yemeyi nasip etmesin."ifadelerine yer verdi.

PARAYI BİR ÖĞRETMEN KAYBETMİŞ

Esnafın zor geçirdiği pandemi günlerinde üstelik işletmesinin aylardır kapalı olmasına rağmen adeta iz sürerek bulduğu parayı sahibine teslim eden Arif Kandemir`e Trakya Flaş Haber ulaştı. Paranın sahibinin bir öğretmen çıktığını belirten Kandemir, "Dün yüklü miktarda lastikle sarılı para buldum. Sosyal medya hesabımdan duyuru yaptım ancak buradan paranın sahibi çıkmadı. Ne kadar çok para kaybeden varmış bu vesileyle onu da öğrendim. Parayı düşüren kişiyi çevredeki kameralardan tespit ettik. Daha sonra onu tanıyan bir kişi çıktı. Telefonunu alıp aradığımızda çok şaşırdı. Parasını kaybettiğini artık kabullenmişken, bulması çok sevindirdi. Bir öğretmen parayı kaybeden Öğretmen içinde önemli miktar bu para. Parasını teslim edince bize de bir miktar para vermek istedi ama kabul etmedik." açıklamalarında bulundu.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?