Tarih: 11.05.2019 16:21

KARŞILIKSIZ EMEĞİN TÜKENMEZ KAYNAĞI ANNELERİMİZ

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de `Anneler Günü` olarak kutlanıyor. Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir."dedi.

HAYATİ ROL OYNAMAKTADIRLAR

Kaymakam Abban mesajında şunlara yer verdi: "Yeryüzündeki en yüce görevi, her türlü zorluğa rağmen, karşılık beklemeden yerine getiren anneler; geleceği emanet edeceğimiz çocukları hayata hazırlamanın yanı sıra geleneksel kültür değerlerinin ve ortak geçmişin kuşaktan kuşağa aktarılmasında da hayati bir rol oynamaktadırlar. 

ŞARTSIZ SEVGİ

Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir duygudur. Şartsız sevgiye, fedakârlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir. Varlık sebebimiz, yüzümüze kondurulan ilk öpücük, başımızı okşayan ilk el, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimiz, her yaşta insan için en güvenilir, en büyük güç kaynağıdır. 

ONLARA VERİLECEK EN KIYMETLİ ARMAĞAN

Bütün hayatı adanmışlıkla geçen annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır  

SAYGILAR SUNUYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor,  saygılarımı sunuyorum. Tüm annelere, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —