Gündem

Gündem Haberleri

ALBAYRAK ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

ALBAYRAK ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı`da düzenlenen sahur programında karanfil dağıtıp Anneler Günü`nü kutladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Anneler Günü`nde, "Koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olan annelerimizin, bu özel ve anlamlı gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum."dedi.

Albayrak mesajında şunlara yer verdi:

EŞSİZ BİR SEVGİ VE FEDAKARLIK...

Annelik, eşsiz bir sevgiye ve fedakârlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir. Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler.

EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ....

Yaşamlarımızdaki en değerli hazinemiz olan annelerimiz, mutlulukların en büyüğüne, sevgi ve vefanın en yücesini hak etmektedir. Onlara layık evlatlar olmak, iyi ve topluma faydalı bireyler haline gelmek, hayat yolunda gurur duyacakları başarılar elde etmek, bizlere düşen en önemli görevdir.

KOŞULSUZ SEVGİ...

Koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla her zaman yanımızda olan annelerimizin, bu özel ve anlamlı gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Bu arada, Albayrak ilk Anneler Günü etkinliğini bu sabah Muratlı`da Sırtköy Mahallesi`nde düzenlenen sahur programına katılarak, burada annelere karanfil dağıtıp, günlerini kutladı.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?