TRAKYA FLAŞ HABER`DE ANKETLER BAŞLADI

TRAKYA FLAŞ HABER`DE ANKETLER BAŞLADI

Siyasi partiler, 31 Mart startını verirken, adaylarda bir bir belirlendi. Tekirdağ`da Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı yarışacak. Trakya Flaş Haber, üç ayrı anketle okurlarının karşısında....

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından, seçim meydanı hareketlendi. Trakya Flaş Haber, üç ayrı anketle okurlarının karşısında. Anketlerden ilki, siyasi partilere yönelik. Cumhur İttifakı mı yoksa Millet İttifakı mı? İkinci anket Büyükşehir Belediyesi, üçüncü anket ise ilçe belediyelerine yönelik oldu.

Seçim yasakları nedeniyle 20 Mart`a kadar sürecek olan Trakya Flaş Haber anket sonuçları da 23 Mart tarihinde açıklanacak.

İLK ANKET

Trakya Flaş Haber`in ilk anketinde Tekirdağ`da yerel seçimlerden Cumhur İttifakı mı yoksa Millet İttifakı mı galip çıkar oldu. CHP ve İYİ Parti`nin oluşturduğu `Millet İttifakı` ile AK Parti ve MHP`nin oluşturduğu `Cumhur İttifakı` ankette yarışacak.

İKİNCİ ANKET

İkinci anketimiz Büyükşehir Belediyesi adayları arasında yapılmaya başladı. Şu ana kadar belli olan Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Millet İttifakı`nın adayı halihazırdaki Büyükşehir Belediye Başkanı olan Kadir Albayrak ile en güçlü rakibi olan AK Partili Cumhur İttifakı adayı Mestan Özcan ve SP`li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Feti Pehlivan ankette yer alıyor.

ÇERKEZKÖY`DE KOZUVA VE AKAY

Son anketimiz ise ilçe belediye başkan adaylarına yönelik. Çerkezköy`de CHP`li aday halihazırdaki Belediye Başkanı Vahap Akay, `Millet İttifakı` adına seçime girerken, AK Partili aday Süleyman Kozuva `Cumhur İttifakı` adına seçime giriyor. Yine bir başka anket ise Kapaklı için oluşturuldu. Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı CHP`li İrfan Mandalı ile Cumhur İttifakı?nın Kapaklı?daki adayı Mustafa Çetin yarışıyor.

20 MART`TA SONA ERECEK

Herkesin tek bir oy kullanacağı anketimize katılmak için www.trakyaflashaber.com web sitemizdeki `anketler` bölümünden oy kullanabilirsiniz. web sitemize girdikten sonra sağ alt köşedeki yorumlar bloğunun altında bulunan `anketler` butonuna basarak tüm anketlere ulaşmanız mümkün. Dört ayrı anket için de buradan oy kullanabilirsiniz. Anketimiz seçim yasakları nedeniyle 20 Mart 2019 tarihinde sona erecek ve 23 Mart tarihinde yine Trakya Flaş Haber web sitesi ve gazetemizden yayınlanacak.  İşte o anket linkleri:

http://www.trakyaflashaber.com/anketler/

http://www.trakyaflashaber.com/anket/7/buyuksehir-belediye-baskani-kim-olsun/

http://www.trakyaflashaber.com/anket/5/cerkezkoy-de-kim-belediye-baskani-olur/

http://www.trakyaflashaber.com/anket/8/kapakli-belediye-baskani-kim-olsun/

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI