ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILI KUTLANDI

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILI KUTLANDI

Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. Yılı nedeniyle Tekirdağ şehitlik abidesinde tören düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. Yılı nedeniyle Tekirdağ Şehitlik Abidesi`nde tören düzenlendi. Törende günün anlam uygun atış mangası tarafından havaya saygı atışı yapıldı. 


Çanakkale Zaferi`nin 104. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ`da düzenlenen törenlerle kutlandı. Tekirdağ`ın merkez ilçesi Süleymanpaşa`nın Muratlı Caddesi`nde bulundan Şehitler Abidesinde düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehitlik Abidesi`nde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Daha sonra Şehitlik anıtına çelenk sunulurken akabinde atış mangası tarafından havaya üç el ateş edildi. Törenin ardından, Vali Aziz Yıldırım, protokol üyeleri, şehit aileleri ve vatandaşlar şehitlik ziyaretinde bulundu.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

CANDAN BAŞKAN’DAN ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI ÇIKARMASI

TEKİRDAĞ’DA MOTOSİKLETLE OTOMOBİLİN KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIĞI KAZA KAMERADA

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNU BIÇAKLA YARALADI

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ