Gündem

Gündem Haberleri

YOL KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

YOL KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Çerkezköy Ambardere mevkiindeki yollar sürücüleri çileden çıkardı.?Vatandaşlar, yolun 6 aydan buyana çukurla dolu halde olduğunu ve defalarca şikayet edilmesine rağmen belediyenin ilgilenmediğini söylüyor.

ÇERKEZKÖY?de Ambardere mevkiinde yollar köstebek yuvasına döndü. Bölgenin en son Ali Ertem?in belediye başkanı olduğu dönemde asfaltlandığını söyleyen bölge sakinleri, ?Okullar bölgesinden villalara ayrılan yol en son Ali Ertem zamanında asfaltlandı. 5 yıl geçti ara sıra yama yaptılar.?dedi.

ALTI aydan buyana yolun aynı şekilde olduğunu her tarafının yamalı ve çukurlarla dolu olduğunu anlatan semt sakinleri ve sürücüler, ?Woswagen ve Macur Villaları?na giden bu yolun sonunda en az 100 hane var.?Çiftlikler var.?Araçlarımız darmadağın oldu. Aracın hasarı bir kenara içerisinde seyahat etmek ayrı bir zorluk. Bir an önce belediyenin burayı asfaltlamasını bekliyoruz.?diye yakındılar. 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

ÇERKEZKÖY’DE GAZİOĞLU SOLAR ENERJİ’DE YETKİ TÜRK METAL’İN

VALİ SOYTÜRK DIŞ TİCARET VE GÜMRÜK PANELİNE KATILDI

ÇERKEZKÖY OSB’DE FABRİKA YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

ÖLÜM HATTIYDI, YUVALARA DÖNÜŞTÜ: BİNİ AŞTI

BÜYÜKŞEHİR’İN CENAZE NAKİL FİLOSU GÜÇLENDİRİLDİ