HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

İKİSİ DE REDDETTİ!

İKİSİ DE REDDETTİ!

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`ya verdikleri destekle bilinen eski Belediye Başkanları Remzi Garip ve Ali Ertem, isimlerinin belediye meclis üyeliğinde geçirilmesine tepki gösterdi...

Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, şu günlerde meclis listesini oluştururken, bazı çevrelerce eski belediye başkanlarından Remzi Garip ve Ali Ertem`in de yer alacağı söylentileri havada kaldı! Trakya Flaş Haber`e konuşan Remzi Garip ve Ali Ertem, meclis üyeliğini kesin bir dille yalanladı.

İKİSİ DE REDDETTİ!

Çerkezköy Belediyesi eski başkanlarından ve halen AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan Remzi Garip, "Benim ne belediye meclis üyeliğine müracaatım olmuştur ne de öyle bir talebim vardır. Yeniden düşünmüyorum. Biz Süleyman Kozuva`nın başarısını istiyoruz."ifadelerini kullanırken bir başka Çerkezköy Belediye eski başkanlarından Ali Ertem ise, "Ben bir önceki dönem belediye başkanlığı yapmış biriyim. İki dönem Çerkezköy Belediyesi`ni yönettim. Benim meclis üyesi olmak istemem mümkün mü? Ben belediyeye ancak Başkan olarak dönerim. Ha, aradan 20 yıl geçer, bize bir abi olarak talep gelir. Yol göstermek için Meclis Üyesi o zaman olursun. Ama şu an için böyle bir şey mümkün değil. Ben bir önceki dönem belediye başkanlığı yapmışım. Biz AK Partiliyiz. Süleyman Kozuva`nın seçimi kazanması için destek veriyoruz."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI