BAŞKAN BOZDAĞ`DAN YEREL ESNAF ÇAĞRISI

BAŞKAN BOZDAĞ`DAN YEREL ESNAF ÇAĞRISI

Yaklaşan ramazan ayı öncesinde vatandaşlara seslenen Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, yaklaşan ramazan öncesinde vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Gelin ramazan alışverişlerimizi pandemi sürecinde kazancı daha da düşen Çerkezköy esnaflarından yapalım."dedi.

ÖZEL ÜRETİLEN UCUZ HİLELİ ÜRÜN BULUNMAZ

Sık sık vatandaşları yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ramazan ayı öncesinde de bir kez daha çağrıda bulundu. Bu çağrıyı kendisine ait sosyal medya hesabından yapan Başkan Bozdağ, "Ramazan ayına sayılı günler kaldığından vatandaşlarımız ramazan hazırlıklarına başladılar. Bizim Çerkezköy halkına bir çağrımız var! Gelin ramazan alışverişlerimizi pandemi sürecinde kazancı daha da düşen Çerkezköy esnaflarından yapalım. tabii ki fiyat politikası önemli bütçemizi de düşünmeliyiz fakat `ucuz olsun` diye markasız, gramajı düşük ürünler tercih edilmemeli.  Bizim esnaflarımız da markasız, gramajı düşük ve zincir marketlere özel üretilen ucuz hileli ürün bulunmaz. Kaliteli ve güvenilir ürünler için esnafımızı tercih edelim. esnaf candır...!"  ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI