Tarih: 31.05.2020 22:59

TEKİRDAĞLI BİR SİYASETÇİ RAHİPLERLE GİZLİ TOPLANTI YAPIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, son aylarda ilçeye damgasını vuran paylaşımlar yapıyor. Kimi zaman eleştiri oklarını üzerine çekiyor kimi zaman eleştiri okunu muhalif siyasetçilere doğrultuyor. İşte Aras, ilginç paylaşımlarından birini daha yaptı. Aras`ın dünkü son paylaşımında Tekirdağlı bir siyasetçinin Manastırda rahiplerle gizli toplantılara katıldığını iddia etti.

GİZLİ TOPLANTILARA HANGİ SİYASETÇİ KATILIYOR

Ali Aras, 9 saat kadar önce facebook hesabından yaptığı paylaşımda Tekirdağlı siyasetçilerden birinin bir ilçedeki Manastır`da rahip Bartemolos ile gizli toplantılar yaptığını ileri sürdü. Toplantılara 40 ülkeden keşiş ve papazların katıldığını da yazan Aras, paylaşımını belge ve görüntüleri ulusal medyaya taşınacağını iddia ederek bitirdi. Ali Aras`ın bu ilginç paylaşımının doğru olup olmadığı merak konusu oldu.

İşte o paylaşım:

Tekirdağ siyasetçilerinden birinin, Tekirdağ?da bir ilçede bulunan Manastır`da rahip Bartemalos ile beraber gizli toplantılar yaptığı! Bartemalos sonrası göreve gelecek
olan Ortadoks Amfilohios?u ziyaret ederek misafir eden ve akabinde , 40 ülkeden keşiş ve papaz gelerek ziyaret etmeleri. Bulunduğu Tekirdağ ilçedesinde ev satın alarak yerleşmeleri. Yeni Zelanda?dan gelen papazın Avusturalya?nın ünlü Ortadoks din adamı olduğu, manastırın etrafındaki tüm arazilerin satın alındığını manastıra sivil girişleri olmadığı ve düzenli olarak Tekirdağ`daki siyasetçinin Manastır toplantıları,  çok ilginç değil mi? Tüm bu iddialar içerden!
Bilgi sizden birinden anlayan anlamıştır. Belgeleri ve görüntüleri ile ulusal medyaya taşımak üzere hazırlıklar başlamıştır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —