HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

AK PARTİLİ ARAS`TAN MHP`Lİ BÜTÜN`E ZEYTİN DALI

AK PARTİLİ ARAS`TAN MHP`Lİ BÜTÜN`E ZEYTİN DALI

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, daha önce `Andımız` hakkında yaptığı bir paylaşımla karşı karşıya geldiği Cumhur İttifakı`nın paydaşı, Kapaklı MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün`e zeytin dalı...

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, Belediye Meclisi Tarife Komisyonu üyeliğinden istifa etti.

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, yaptığı bir basın açıklamasıyla Belediye Meclisi`ndeki Tarife Komisyonu üyeliğinden istifasını duyurdu.  Aras yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi:

"Hepinizin malumu üzere Cumhur İttifakı olarak girilen 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde vatandaşımızın teveccühü neticesinde Kapaklı ilçemizde AK Parti kazanmıştır. Meclis Üyesi olarak girdiğim bu yarışta göreve geldiğimden bu yana Cumhur İttifakının ruhuna uygun davranırken, Kapaklımız`ın önünü açan her projeye destek vererek çalışmalarımı sürdürme gayretinde oldum. Geçtiğimiz aylarda ülke gündemimizi meşgul eden `Andımız` tartışmaları ile ilgili şahsi sosyal medya hesabımda paylaştığım ifadeler rahatsızlık yaratmış ve tarafıma haksız çeşitli eleştiriler yöneltilmiştir.

15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli?nin uyum içerisinde sürdürdüğü Cumhur İttifakı ruhuna uymayan ve şahsımı da yıpratan bu eleştiriler karşısında derin üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim. Partimin ve şahsımın yıpranmaması adına Kapaklı Belediyesi Tarife Komisyonu üyeliği görevimden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım. Hiç şüphe yok ki, genelde güçlü ve büyük Türkiye ideali doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın izinde 2023 ve 2071 hedefleri, yerelde de Kapaklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çetin?in `Değişen ve gelişen bir Kapaklı` hedefleri için aşkla, çalışma kararlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur... "

Ali Aras`ın bu açıklamasında `Andımız` konusundaki paylaşımını hatırlatarak Cumhur İttifakı ve MHP vurgusu yapması, bir süre önce MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ile gazetelere de yansıyan sözlü atışmaların ardından istifasıyla `Zeytin dalı` uzatarak gönül aldığı şeklinde yorumlandı.



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI