ALİ ÇALIŞKAN`DAN ÇOK SERT: SOYSUZLUK!

ALİ ÇALIŞKAN`DAN ÇOK SERT: SOYSUZLUK!

CHP`nin pazar günü Çerkezköy İlçe Kongresi var. Delege seçiminde aday olan Ali Çalışkan, imza karşılığı kongrede de adaylığı düşünürken, dün çok sert bir açıklamayla gündeme oturdu...

CHP Çerkezköy İlçe Kongresi 12 Ocak Pazar Günü gerçekleştirilecek. 37. Olağan Kongre`nin saat 11.00`da Beylice Düğün Salonu`nda yapılacağı bildirildi.

24 Kasım`da yapılan delege seçiminde üç aday çekişmiş, bunlardan Belediye Başkanı Vahap Akay`ın desteklediği Ayfer Dönmez, adaylardan Ali Çalışkan`ın iki katı oy alarak önde çıkmıştı. Delege seçimini kazanan Ayfer Dönmez`in kongreden çıkması beklenirken, adaylıktan vazgeçmeyen Ali Çalışkan, dün çok sert bir açıklama yaptı. Kongrede aday olmayı planlayan Ali Çalışkan, "Soysuzluğun bu kadarı yeter!" dedi.

SOYSUZLUĞUN BU KADARI YETER!

Kongrede aday olması için üye sayısının yüzde delegelerin yüzde 10`unun imzası gerekli olan Ali Çalışkan, kendisine imza verenlerin baskıyla imzasını çekmesi istendiğini söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadelere yer veren Ali Çalışkan, CHP`lilere şöyle seslendi: Soysuzluğun bu kadarı yeter! Sevgili Cumhuriyet Halk Partili dostlarım. 37 Olağan Kongre`ye  3 gün kala tarafıma imza veren arkadaşlarımı arayarak, tehdit ederek,  `imzanızı geri çekin, imzanızı bize verin` diyerek onursuzlaşmanın anlamı ve önemi yoktur. Ben Ali Çalışkan olarak partimde yönetim kurul üyeliği, meclis üyeliği ve tüm kollarında görev yapmış biri olarak bu davranışınızı  şiddetle kınıyorum.  Ayıptır rezilliktir.  Bu partiye gönül vermiş bir kardeşinize, bu yaptığınız hiç ama hiç yakışık almaz. Partili arkadaşlarım beni arayarak, bu çirkin davranışa bir son verilmesini istiyor. Bende sizden rica ediyorum. Bu hadsizliğe bir son verin. Hali hazırda mevcut ilçe başkanı bizzat arayacaksan istifanı verir açık çalışırsın. Ki yüzüne de söylemiştim. Bunu neyin korkusu içerisinde, neyin telaşındasınız.? Tüm partili dostlarıma gönüldaşlarıma duyurudur bilmenizi isterim. Saygılar.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ