ÜNLÜLERLE GÖNÜLLÜLER GİBİ BİRŞEY...

ÜNLÜLERLE GÖNÜLLÜLER GİBİ BİRŞEY...

Belediye Başkanı Vahap Akay`ın kendisine karşı rakibi Ayfer Dönmez`i desteklemesi ve Belediye Meclis Salonu`nu ilçe kongre çalışmalarına açmasını değerlendiren CHP Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Ali Çalışkan işte bu benzetmeyi yaptı.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy`de hafta sonu ilçe kongresine gidiyor. Kongre öncesi adaylığını açıklayan Ali Çalışkan, Trakya Flaş Haber`e çalışmalarını değerlendirdi. Çalışkan, "Üyeyle birebir temas halindeyim. Bin 500 üyeye birebir ulaştım."dedi.

ALİ ÇALIŞKAN KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ

Trakya Flaş Haber`in sorularını yanıtlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Ali Çalışkan, "3 bin 600 üyemiz var. Kongreye 2 bin 500 civarı bir katılım bekliyorum. Kapı kapı geziyorum. Tüm üye ile birebir görüşmeye çalışıyorum. Bugüne kadar bin 500 üye ile birebir görüştüm. Arkadaşlarımızla birlikte amacımız tüm üyelerimize ulaşmak."dedi.

ELİNİ KALDIRMASI ÖRGÜT TARAFINDAN İYİ KARŞILANMADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın seçimde taraf olmasını değerlendiren Başkan Adayı Ali Çalışkan, "Başkanın kendi kararı. Benim başkanımla aramda herhangi bir kötü muhabbetimiz geçmedi. Gönlünü ondan yana koydu. Tabii isterdik ki bunu sesli söylesin. Tercihini o adaydan yana kullanmasını açıkça söylemesini beklerdik. Ancak, o adayın elini kaldırması örgüt tarafından iyi karşılanmadı. Bu hareket örgütü karşıya alma durumuna geldi. Yani birileri bir aday belirliyor gibi bir durum var. Ben örgütümle bir çok kişiyle görüştüm. Dediler kardeşim çık bizim sesimiz ol ben de ona göre çıktım. Ben birilerinden icazet almadım. Kimseye sormadım. Aday belirlemedik. Örgütün gücüne güvenerek çıktım. Başkanla da bir kırgınlığımız dargınlığımız yok." ifadelerini kullandı.

ÜNLÜLERLE GÖNÜLLÜLER GİBİ...

Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Belediye Meclis Salonu`nu desteklediği adaydan yana kullanmasını da değerlendiren Ali Çalışkan, "Ünlülerle gönüllüler gibi bir şey oluyor. Yani birinin gücünü kullanmakla olmaz. Bu iş örgüt binasında olunur. İlçe teşkilatını kullanırsın. Ben sürekli her gün partideyim. Onlarda partide olsun. Başkan öyle bir karar almış. Belediye Meclis Salonu`nu kullanıyor. Böyle bir gücü kullanıyorlar. Kullansınlar."dedi.

SANDIĞA GÜVENMİYORLAR

Başkan Adayı Çalışkan sözlerini şöyle tamamladı: "Örgütüne güveniyorsan örgüt arkanda. Öyle adam taşımakla, belediye binalarında konuşmakla bu iş olmaz. Sokağa çıkacaksın. Sokakta yapacaksın bu işi. Kendileri aslında iyi bilirler, çünkü sandıktan çıktılar. Ama bugün sandığa güvenmiyorlar."



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK