HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖYÜNÜZ`E SAHİP ÇIKIN!

ÇERKEZKÖYÜNÜZ`E SAHİP ÇIKIN!

Hafta sonunda yapılacak CHP İlçe Mahalle Delege Seçimi öncesinde üyelere çağrıda bulunan Başkan Adayı Ali Çalışkan, "Sandık 24 Kasım pazar günü sizi bekliyor. Sandığınıza, oyunuza, Çerkezköyünüz`e sahip çıkın."dedi.

CHP İlçe Başkan Adayı Ali Çalışkan, hafta sonu yapılacak delege seçimi öncesinde partililerine seslenerek, " Sandık 24 Kasım Pazar günü sizi bekliyor. Sandığınıza, oyunuza, fikrinize, demokrasinize, partinize ve en önemlisi Çerkezköyünüz`e sahip çıkın."dedi.

Hafta sonunda yapılacak CHP Çerkezköy İlçe Kongresi öncesinde yapılacak delege seçimine kısa bir süre kala yazılı bir basın açıklaması yapan Başkan Adayı Ali Çalışkan, partililerine seslendi. Çalışkan, açıklamasında şunlara yer verdi:

ÖNCELİĞİMİZ İNSAN OLACAK

Güneşinde  serpildiğim  bir ömür geçirdiğim Çerkezköyüm`e hizmet için gönül verdiğim mavi gözlü dev adamın kurmuş olduğu partiden  ilçe başkanı aday adayıyım. Arkadaşlarımla birlikte  bizde varız diyerek bu yola çıktık. CHP Çerkezköy İlçe Örgütü içerisinde ve Çerkezköy belediyesinde aktif olarak uzun süredir farklı birimlerde görev aldım. Almış olduğum bu görevleri de layıkıyla  yerine getirmeye çalıştım. İnsan olarak bilerek ya da bilmeyerek hatalarımız olmuş olabilir. Eğer bu süre içerisinde bilmeyerek kırdığım hemşerilerim, abilerim,kardeşlerim oldu ise huzurunuzda kendilerinden özür dilemek isterim. bu konu benim için çok önemli çünkü talip olduğumuz görev için ilk ve en önemli önceliğimiz insan olacak.

ÖNCELİĞİMİZ GENLERİMİZİN DEMOKRASİNİN SAVUNUCULARI OLARAK YETİŞTİRİLMESİNE KATKI SAĞLAMAK

Tüm üyelerimizi ve Çerkezköy için hizmet etmek isteyen tüm vatandaşlarımızı CHP çatısı altında toplamak istiyoruz. onlar benim geçmişim, onlar benim geleceğim diyerek  arkadaşlarımla yola çıktık. Bu çıktığımız yolda  büyüyerek ve güçlenerek  ilerleyeceğiz. İlk önceliklerimizden biri olan gençlerimizi  vatanını seven gerçek bir Atatürkçü, demokrasinin savunucuları olarak yetiştirilmesine katkı sağlayacağız.

BİREYLER GELİP GEÇİCİ ESERLER BİR ÖMÜR YAŞAYACAKTIR

Çok güzel bir hayalimiz var. Çerkezköyümüz için. Senelerdir gururla taşıdığımız CHP Bayrağını onu daha ileri taşıyacak nesiller yaratacağız. Birlik içinde beraberlik için de hep beraber yürüyeceğiz. Bu yolda. Başkaları sadece nutuk atarken biz sahalarda olacağız. Her eli sıkacağız her gönüle gireceğiz. CHP çatısı altında bu güzel ilçemiz için iyi şeyler yapmak adına mücadele veren her birey ile etnik kimlik gözetmeksizin bir bütün olacağız. Biz biliyoruz ki bireyler gelip geçicidir. Fakat eserleri bir ömür yaşayacaktır.

ADAYINIZ DEĞİLİZ BİZ SİZİN ELÇİNİNİZ !

Ben ve arkadaşlarım sizin adayınız değiliz biz sizin elçininiz, asıl olan sizsiniz. bu seçimde bize destek verir ve bizi ilçe başkanlığına  layık görürseniz  o makamı asıl sahipleri olan size yani CHP üyelerine geri vermeye namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Kapısı her zaman vatandaşına açık bir siyasi anlayış içinde olacağız. İşsizlere iş aşsızlara aş bulacağız. Nerede bir zulüm varsa karşılarında duracağız. Parti içinde şimdiye kadar yapılması gereken ama maalesef yapılmayan danışma toplantılarını düzenli yapılır hale getireceğiz. Konuşanı susturmaya çalışmayıp konuşması için teşvik edeceğiz.

BAYRAM HAVASINA ÇEVİRELİM

Gelin önümüzdeki hafta pazar günü yapılacak CHP Çerkezköy İlçe Delege Seçimi`ni bir bayram yerine çevirelim. Küskünlükleri aradan kaldıralım birbirimize kardeş gibi sarılalım. Dosta düşmana partimizin bu düğün  gününde nasıl birlik içinde bir bütün gibi hareket ettiğimizi gösterelim.

SANDIK SİZİ BEKLİYOR

Partisine küsmüş, yapının değişmesini bekleyen saygıdeğer üyelerim işte size fırsat meydan sizin. Haksızlıklara karşı sesinizi duyurabileceğiniz, yapılan yanlışlara dur diyebileceğiniz tek yer olan sandık 24 Kasım Pazar günü sizi bekliyor. Sandığınıza, oyunuza, fikrinize, demokrasinize, partinize ve en önemlisi Çerkezköyünüz`e sahip çıkın.oyunuzu kullanmamazlık yapmayın. Biliyorum bizim gibi düşünenlerin günüdür o gün ve biliyorum biz bu mücadelemizden galip geleceğiz. Kazanan Çerkezköy ve CHP olacaktır.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI