Gündem

Gündem Haberleri

ÇALIŞKAN: BASKI DEVAM EDİYOR!

ÇALIŞKAN: BASKI DEVAM EDİYOR!

CHP İlçe Başkanlığı için aday olan Ali Çalışkan, Belediye Başkanı Vahap Akay`ın desteklediği Ayfer Dönmez karşısında delege seçimini geçtiğimiz hafta kaybetmişti. Ancak, kongrede aday olmak isteyen Çalışkan`ın yüzde 10 delege imzasını toplayamaması için b

Dün CHP Çerekzköy İlçe Başkan Adayı Ali Çalışkan sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. "Delege olarak çıkan arkadaşlarımıza üzülerek söylüyorum, belediye binasının güvenlik biriminde imzaya çağırarak imza alınmaktadır." diyen Ali Çalışkan söz konusu paylaşımını Trakya Flaş Haber`e anlattı.

KONGREDE ADAY OLACAĞIM

Delege seçimlerinin ardından kongrede aday olmaması için delegeler üzerine baskı uygulandığını öne süren Ali Çalışkan, "Kongrede aday olacağım. Delegenin salt çoğunluğunun yüzde 10`unun imzasıyla aday olunuyor. Ben de delegeden imza toplamaya başladım."dedi.

AYNI BASKI SÜRÜYOR

Paylaşımının delege seçimindeki baskının devamına dikkat çekmek olduğunu belirten Çalışkan, "Aynı baskılar devam ediyor. Delege belediyeye çağrılıp Ayfer Dönmez lehine imza alınıyor. Yazık çok yazık."ifadelerini kullandı.

İŞTE ÇALIŞKAN`IN PAYLAŞIMI

Trakya Flaş Haber`e bu açıklamaları yapan Ali Çalışkan, şahsi facebook hesabından ise şu paylaşımı yapmıştı:

"Bu akşam duyduğum ve gördüğüm bir durumu paylaşmak istedim.
24 Kasım`da Çerkezköy ilçe teşkilatımızda gerçekleşmiş olan delege seçiminde kazanan listeden delege olarak çıkan arkadaşlarımızı, üzülerek söylüyorum, belediye binasının güvenlik biriminde imzaya çağırarak, imza alınmaktadır. Bu kadarı da pes dedirtecek olaya imza atanlar utanmaya davet ediyorum.
Yapmış olduğunuz listedeki Cumhuriyet Halk Partisi değerli üyelerinin seçmiş olduğu delegeyi belediye binasında imzaya çağırmak utanç vericidir. Özellik ile belediyede çalışan emekçi arkadaşlarımıza yapılan bu muameleyi kınıyorum. Her biri birbirinden değerli partili gönüldaşlarımıza özellikle emekçi kardeşlerimizden baskı ile oy almayı kabul ettim. Ekmek kavgasıdır. Fakat bu imza kampanyasına pes diyorum.
Demokrasi` sandık diyerek yola çıkanlar gemisini belediye limanına çekmeyi başarmışlar."

BELEDİYE MECLİSİNDE TOPLANTI YAPILMIŞTI

Bu arada, CHP`deki delege seçimleri öncesinde ise yine Ali Çalışkan, bazı üyelerin Çerkezköy Belediye Meclisi`nde yapılan toplantılara davet edilerek, burada kongre için seçim çalışması yapıldığını söylemişti. Bu kez belediyede delegelerde imza alındığı iddia edildi.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ