ALİ ÇALIŞKAN`DAN CHP`LİLERE ÇAĞRI

ALİ ÇALIŞKAN`DAN CHP`LİLERE ÇAĞRI

Geçtiğimiz hafta içinde CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı`na adaylığını açıklayan Ali Çalışkan, partililerine seslendi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın açıkça taraf tutması CHP`de tepkilere neden oluyor. CHP İlçe Başkan Adayı olan Ali Çalışkan, partililerine "Özgür irademizle sandığa gidelim." çağrısı yaptı.

ÖZGÜR İRADEMİZLE SANDIĞA GİDELİM

Hafta içi perşembe günü parti binasında kalabalık bir destekçi eşliğinde CHP Çerkezköy İlçe Başkan Adaylığı`nı açıklayan Ali Çalışkan, partililerine seslendi. CHP Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyelerinden Ali Çalışkan, "Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri. 24 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimde. Özgür irademiz ile sandığa gidelim. Hedef gösterilene değil örgütün içinden geleni seçeceğinize inancım tamdır.Çünkü bu örgüt her zaman doğru olanı yapmıştır. İlçe başkanı seçmeyeceğiz. Örgütün sesini duyan ve gereğini yapan örgütün temsilcisini seçeceğiz."diye konuştu.

AKAY KATILMAMIŞTI

Bu arada, CHP`li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geçtiğimiz hafta içi CHP İlçe Başkanlığı için yapılan adaylık açıklamalarında diğer aday Ayfer Dönmez`in parti binasındaki basın açıklamasında yer alırken, Ali Çalışkan`ın basın açıklamasına katılmamıştı. CHP`liler Belediye Başkanı Akay`ın açıktan taraf olmasına tepki gösterirken, Ali Çalışkan`ın çağrısı tepkileri iyice gün yüzüne çıkardı.



Anahtar Kelimeler: