Gündem

Gündem Haberleri

ESNAFA ELEKTRİK SABİT FİYATTAN

ESNAFA ELEKTRİK SABİT FİYATTAN

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, TREPAŞ ile yapılan görüşmeler sonrasında 2021 yılı boyunca esnafa elektrik ücretlerinin sabit bir fiyattan verileceğini açıkladı.

Pandemi sürecinden oldukça etkilenen esnafa kolaylık sağlamak ve destek olmak maksatlı olarak TREPAŞ ile indirimli elektrik kullanımı için görüşmelerde bulunduklarını belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Şu an çalışma devam ediyor. Esnafımız 12 ay boyunca sabit fiyattan elektrik alabilecek."dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, esnafa elektrik müjdesi verdi. Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafın indirimli elektrik talebiyle ilgili olarak TREPAŞ ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Başkan Bozdağ, elektrik indirimi ya da sabit fiyat üzerinde çalışma yaptıklarını söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten Bozdağ, elektrik ücretlerinin 12 ay boyunca sabit fiyattan uygulanması üzerinde durduklarını söyledi. Bozdağ,  ?Esnafımızın talepleri üzerine TREPAŞ bize yüzde 5 indirim veyahut sabit fiyat teklifinde bulundu. Biz daha çok sabit fiyat kampanyası üzerinde durduk. Sabit fiyatın zam olmamasıyla birlikte bize daha avantajlı geleceğini gördük. Esnafımız 12 ay boyunca elektrikten sabit fiyat üzerinden faydalanacak."diye konuştu.

Çalışmanın devam ettiğini belirten Bozdağ, kısa zaman içinde uygulamanın başlayacağını sözlerine ekledi.

BELEDİYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Ali Bozdağ, son belediye meclislerinde alınan kararları da değerlendirerek, Çerkezköy ve Kapaklı Belediyesi tarafından esnafa yapılacak nakdi yardımlar nedeniyle teşekkür etti. Başkan Bozdağ, " Bizim büyükşehirden taleplerimizin ardından ilçe belediyeleri de isteklerimize cevap verdi.  Çerkezköy Belediyesi 2 bin TL, Kapaklı Belediyesi de 3 bin TL esnafımıza nakdi destekte bulanacak. Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi`ne esnafa desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde birçok esnafımız kapalı. Bugün kahvehaneler, kafeler ve daha bir çok esnaf zor günler geçiriyor. Bir nebzede olsa onlara destek olmak çok önemliydi. Yerel yönetimler üzerlerine düşeni yaptı. Esnafa destek olan herkese teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

 

 



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ