MİNİK ALP MUHAMMET ESAD GÜMÜŞ SÜNNET OLDU!

MİNİK ALP MUHAMMET ESAD GÜMÜŞ SÜNNET OLDU!

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş oğlu Muhammed Esad, erkekliğe ilk adımı Türk geleneklerine göre attı. Minik Muhammed Esad, alp kıyafeti ile sünnet düğününde davetlilerin karşısına çıkarken, başında da Türklerin savaşçıları Alpler bekledi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş oğlunu sünnet ettirdi. Minik Muhammed Esad, Türk geleneklerine göre erkekliğe adım attı.

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Düğün Salonu`nda bugün yapılan sünnet düğününde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş`ün oğlu Muhammed Esad, erkekliğe adım attı. Minik Muhammed Esad`ın sünnet düğününe kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`ın da konuklar arasında bulunduğu sünnet düğünü alışılmışın dışında Türk geleneklerinin yansıması dikkat çekti.

ALP KIYAFETİ İLE SÜNNET OLDU

Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden `Diriliş Ertuğrul` ile yoğun ilgi gören eski Türk savaşçıları Alpler, Muhammed Esad`ın sünnet düğününe de renk kattı. Alp`ler gibi giyinerek alışılmışın dışında sünnet kıyafeti ile davetlileri karşılayan Muhammed Esad, babası Hüseyin Gümüş ve Anne Emine Gümüş ile birlikte tebrikleri kabul etti.  Sünnet düğününde kılıç kuşanıp, sancak taşıyan Alpler, bir de mini kılıç gösterisi yaptı.

Minik Alp Muhammed Esad`ın sünnetine Çerkezköy Kaymakam Abban`ın dışında Çerkezköy, Kapaklı ve Tekirdağ`dan bürokratlar, işadamları, STK temsilcileri, siyasiler, kamuoyunun yakından tanıdığı isimler ve Gümüş ailesinin yakınları çok sayıda davetli katıldı.



Anahtar Kelimeler: