BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Kapaklı ilçesinin Uzunhacı Mahallesi ile Ergene ilçesinin Karamehmet Mahallesi arası bağlantı yolunda başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarımı tamamlandı. Çalışma kapsamında toplam bin 500 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ?Yol yapım ve onarım çalışmaları hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Uzunhacı Mahallesi ile Karamehmet Mahallesi arasındaki bağlantı yolunu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.? dedi.

 



Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI