ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ  ÇALIŞMALARINA  DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından Corona Virüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında çalışmalar kararlılıkla sürdürüyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Corona Virüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında çalışmalar kararlılıkla sürdürülürken; vatandaşlara da salgına karşı alınan tedbirlere uymaları ve mümkün olduğunca evde kalmaları uyarılarında bulunuldu.

Corona Virüsü ile mücadele kapsamında Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kızılpınar Kapalı Pazar Yerinde yıkama çalışması gerçekleştirdi. Kent genelinde çöp konteynerleri düzenli olarak dezenfekte edilip yıkanırken; banka ve ATM önlerinde de periyodik olarak yıkama çalışmaları yapılıyor.

Diğer yandan Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de salgın dolayısıyla işinden ayrılmış vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere  Belediyenin öz kaynakları ve hayırseverlerin  katkılarıyla erzak yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca yalnız yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlara da iftarlarını yapabilmeleri için sıcak yemek ulaştırılıyor.

KAPALI PAZAR YERİ?NDE  DENETİMLER SÜRDÜ

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise kent merkezinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile; Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde ise İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte iş yeri denetimleri gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri?nde de denetimlerini sürdürdü.