BAŞKAN KADİR ALBAYRAK`IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK`IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; ?Başta Tekirdağlı hemşehrilerim olmak üzere halkımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı`nı en içten duygularımla kutluyorum.? dedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; ?Başta Tekirdağlı hemşehrilerim olmak üzere halkımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı`nı en içten duygularımla kutluyorum.? dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak , Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

SALGIN KURALLARINA UYALIM

Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi: ?Bayramlar, sevinç ve mutluluk içerisinde sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en güzel şekilde yaşadığımız günlerdir. İnanç, örf ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışmaya vesile olduğu gibi toplumsal bağlarımızı da güçlendirmektedir. Her ne kadar salgın koşulları nedeniyle sevdiklerimizle özlem duyduğumuz eski bayramlardaki gibi bir araya gelemiyor olsak da sevgi, kardeşlik ve dayanışma temelinde kalplerimiz her zaman bir olacak. Kısıtlamaların kaldırıldığı, normalleşmenin başladığı böyle bir dönemde bayramın getirdiği mutluluğa gölge düşürmemek adına vatandaşlarımızın salgın kurallarına uymaları ve tedbiri elden bırakmamaları temennimizdir. Sağlık, mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız bayramlara en kısa zamanda kavuşmak ümidiyle, başta Tekirdağlı hemşehrilerim olmak üzere halkımızın ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı`nı en içten duygularımla kutluyorum.?



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ